dinsdag 1 september 2009

Hallo allemaal,

Hier nog eens een berichtje vanuit het warme Playa.
Op het moment is er een grote orkaan aan de andere kant van Mexico. Wij merken hier helemaal niks van (aangezien het zo'n 2000 kilometer ver weg is), alleen hebben Eric en Norma hun vakantieplannen moeten wijzigen. Zij zouden morgen naar Los Cabos gaan en van daaruit verder reizen. Helaas heeft deze enorme orkaan roet in het eten gegooid (balen voor hun).
Afgelopen zondag zijn we met Eefje en Veerle naar Xcaret geweest en dat was wederom een geslaagde dag. Helaas is dit park zo duur anders was het zeker de moeite waard om hier een keer in de twee weken met de kleintjes naar toe te gaan (we zijn voor zo'n dag meer dan 50 euro kwijt en dat is met 50% korting omdat we hier wonen).
Verder hebben we het afgelopen weekend erg rustig aangedaan omdat de kids alweer eens ziek waren. Vorig weekend had Eefje 3 dagen koorts en begon daarna heel vies te hoesten. Daarna kreeg Veerle 3 dagen koorts en begon eveneens heel vies te hoesten. Afgelopen nacht hebben we de eerste keer iets meer nachtrust gehad sinds 1,5 week (heel wel flink geregend hier).

Verder niet zoveel bijzonderheden. Het is nog steeds erg warm hier (elke dag wel zo'n 35 graden) en het regent maar zelden. Nog maar 5 weken en dan komen de ouders en broer en vriendin naar ons. De verkoop van de inboedel loopt best redelijk. We zijn al veel spullen kwijt, dus dat komt wel goed.

Nou dat was die weer
Groeten en tot snel
Winny

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo!!!
Wat fijn een bericht van jullie over het weer te vinden. Wij gaan zaterdag vertrekken naar playa maar zijn hevig verontrust door berichten van orkanen in de caribische zee. Weten jullie hier iets over??? We hopen dat onze vakantie niet gecanceld wordt of dat we daar continue regen of storm hebben. Ik hoop nog iets van jullie te horen wie weet lopen we elkaar zelfs nog tegen het lijf volgende week. groetjes Renate uit eindhoven

Mexicaantjes zei

Hoi Vision-girl,
Geen idee of je dit nog leest, maar maak je maar absoluut geen zorgen over het weer hier. De laatste dagen hebben we inderdaad wel iets meer bewolking, maar het weer is nog hartstikke lekker (31 graden). Eerlijk gezegd ben ik wel blij met de bewolking, want hierdoor is de temperatuur iets beter te verdragen. 'S nachts begint het ook iets meer af te koelen, waardoor wij weer beter kunnen slapen (zonder airco). VAn de geruchten over orkanen of tropische stormen moet je je niks aan trekken. Kijk gewoon op www.nhc.noaa.gov en dan kun je zien of er iets van een depressie richting Cancun komt.

Groeten en wellicht tot in Playa. Mochten jullie het leuk vinden dan zijn jullie van harte welkom om even langs te komen (laat het maar even horen - onze email is dionvanerp@yahoo.co.uk)

Groeten
Winny