dinsdag 24 februari 2009

Hallo allemaal,

Nou hier de update van de afgelopen week.
Zoals ik vorige week al vertelde hebben we een rekening van de electriciteit gekregen. Deze zijn we afgelopen vrijdag gaan betalen. Ze hebben hier een soort mc-drive idee gemaakt voor het betalen van de rekening van de electriciteit. Je kunt dus met je auto langs een automaat rijden en als je de barcode voor de sensor houdt wordt je rekening gescand. Daarna kun je je rekening betalen. Toen we voor de betaling van ons water wilde gaan kwamen we erachter dat we geen watermeter hebben. Bij navraag blijkt dat ze deze zijn vergeten te plaatsen in onze totale wijk.
Vandaag is Dion naar de imigratie geweest en onze papieren zijn allemaal in behandeling genomen. Dit is al vrij gunstig omdat je normaal 3 keer terug kunt komen omdat je papieren niet compleet zijn. Hetgeen wat volgens mij niet goed gekeurd gaat worden zijn de vingerafdrukken van Veerle en Eefje. Als je hier in Mexico niet de mogelijkheid hebt om te tekenen wordt er een vingerafdruk geplaatst. De inkt die ik had voor de vingerafdrukken was van die speelgoed inkt. Er kwam wel een mooie blauwe vlek op het papier, maar geen lijntje te zien hoor.

Van carnaval hebben we hier niks gemerkt. In de krant was wel te zien dat er iets aan carnaval gedaan wordt, maar heel minimaal.
Morgen hebben we een afspraak bij een potentiele klant voor een website. We gaan even samen en laten Veerle een paar uurtjes bij Norma en Eric. Ik ben benieuwd hoe het gesprek gaat verlopen.

O wat vandaag nog erg leuk was, was dat Dion opeens niet meer DIon Jan heet, maar Dion Juan (hihi). Bij de bank hadden ze er gewoon Juan van gemaakt. Gelukkig zag Dion het optijd anders had hij weer terug kunnen gaan.
Afgelopen zondag zijn we nog naar het circus gegaan met de twee meiden. Het circus is vergelijkbaar met het circus in NL, maar dan net iets minder af. Er waren trouwens ook niet veel dieracts (alleen een met poedels en met slangen).
Eefje wilt heel graag nog eens gaan en als mijn ouders hier zijn gaan we nog eens. Het kaartje kost trouwens maar 60 pesos wat dus ongeveer 3 euro is ( voor Veerle en Eefje hoefde we niet te betalen). De bezetting in de tent was heel minimaal. Er was plaats voor zo'n 1000 mensen en er waren er misschien 50.

Nou dat was het weer even.
Hasta la pasta
Saludos
DWEV

He Melanie mocht je dit blog nog volgen ik wil potverdorie wel eens horen hoe het met de nieuwe telg gaat en wanneer hij geboren is (mail maar even op dionvanerp@yahoo.co.uk).

Ook voor jou Debby: Hoe gaat het ermee. Jij zit toch ook in de laatste week (of twee weken). Laat eens iets horen (mail is dionvanerp@yahoo.co.uk)

Geen opmerkingen: