maandag 6 april 2009

Hallo allemaal,

Hier weer een update vanuit playa del carmen.
Gisteren hebben we lekker de hele dag bij het zwembad gelegen (samen met Eric, NOrma en Robert) en zijn daarna gaan bbq'en. De temperatuur blijft zo schommelen tussen de 33 en 35 graden, maar sinds een aantal dagen staat er weer een flinke wind. Met die wind lijkt het niet zo warm, waardoor je dus moet uitkijken dat je niet verbrand.
Op de kamers van de meiden is het nu wel zo heet dat we 's avonds de deuren en ramen tegen elkaar open laten staan (opa's en oma's we letten erop dat ze niet in de tocht liggen en Eefje heeft een trappenhekje voor de opening van haar kamer ;-).
Verder hebben we de afgelopen week niet zoveel meegemaakt. Het dagelijkse leventje is weer begonnen. Dion is wel nog vrijdag naar de immigratiedienst geweest, waar hij 4 uur voor niks heeft zitten wachten (moest het origineel hebben van onze geboorte-aktes die hij gewoon bij zich had). Vanochtend ben ik met Norma om 7.30 gegaan en waarschijnlijk is nu alles rond. Komende maandag moeten we nog eens gaan en dan krijgen we een datum voor de ondertekening van onze fm3 (de kindjes moeten dan ook mee- er wordt dan een vingerafdruk gezet).
Die immigratiedienst is echt ongelofelijk hier. Je ziet er mensen met pakken papier rondslepen (onze papierenkraam is ook flink toegenomen) en er staat een rij tot buiten.
Zaterdag zijn we bij LOs Pinos iets gaan eten en langzaam krijgt de ober door dat we wel erg lang op vakantie zijn. TOen we zeiden hasta luego vroeg hij wanneer we weer kwamen. Komende donderdag gaan we paaseieren zoeken met 2 vriendenstellen (Patrick met zijn gezin en Esdra met haar gezin). WE gaan de eieren verstoppen bij de Palapas. De kids kunnen daarna een duik nemen in het zwembad.
We hebben ook een uitnodiging ontvangen van het consulaat voor een koninginnedagviering, maar hier gaan we niet naartoe (te laat is van 19.00 tot 21.00). Afgelopen zaterdagnacht is hier trouwens ook de klok een uur verzet (nu hebben we dus gewoon weer 7 uur tijdsverschil).

Gisteren belde Lucia dat ze dinsdag niet kon werken. Ze zou dan vandaag komen, maar vanochtend om 9.00 ging de telefoon en belde ze af. We zijn allebei benieuwd of Lucia nog gaat komen en hoevaak ze gaat afbellen (we zien wel)

Hasta luego y hasta proxima vez
WInny

1 opmerking:

Charlot zei

Wat een onwijs leuke foto die van Eefje en jij in haar bloemenrokje....
Jullie zien er allemaal erg goed uit moet ik zeggen....het mexicaanse leven is niet verkeerd geloof ik...
Kus!!!!!!