woensdag 21 januari 2009

Hallo allemaal,

Hier weer een berichtje vanuit het verre en "beetje warme" Mexico.
Gisteren was er een stroomstoring in onze wijk en hebben we 1 uurtje in het donker gezeten. GElukkig hadden we 3 kaarsen in huis en hebben we gezellig bij kaarslicht gegeten. Tijdens het eten kwam de achterbuurman ook nog even buurten en deze is tot 22.00 blijven hangen. Na zo'n 3 cervezas, wat olijven (door hem gemarineerd-erg lekker) en verschillende kaasjes was het een erg gezellig avond geworden.
De stroomstoring kwam doordat er een electriciteitskabel op de autoweg gebroken was.
O vandaag trouwens een mevrouw van telmex langs gekomen. Nu blijkt dat we over 2 weken dus vaste telefoon en internet krijgen. Hebben we helaas voor niks een contract van 12 maanden afgesloten (kost ons 40 euro per maand) met het draadloze internet. We hadden gedacht dat de vaste telefoon/internet nog wel even zou duren. Van de andere kant is het wel fijn, want het draadloze internet is erg traag. Dus papa's en mama's waarschijnlijk gaat het skypen over 2 weken nog beter. We kunnen nu wel blijven internetten als we onder de palapas zitten of ergens in een andere stad zijn.

Met de chicas gaat alles prima. Eefje is wel nog flink uit haar doen als ze van school terugkomt (oftewel erg erg vervelend).

Volgende week maandag komen ze nog een muskietenhor plaatsen voor de deur, zodat we de deur lekker open kunnen laten. Op het moment komen er erg veel muggen naar binnen.

Nou dat was het eventjes.

O Dion is vanochtend nog naar de immigratie geweest, of eigenlijk de meneer die al onze documenten in orde zal maken zodat we naar de immigratie kunnen gaan. We moeten nog een document regelen en dan kunnen we naar de immigratie. Waarschijnlijk zouden wel verschillende documenten niet goed zijn, maar we willen het toch al eens gaan proberen of we een verblijfsvergunning kunnen krijgen.

Geen opmerkingen: