vrijdag 16 januari 2009

Hier zijn we weer. Even een paar dagen niet zoveel te vertellen gehad. Gisteren ging het eindelijk iets beter met Eefje op het kinderdagverblijf. Toen ze thuis kwam had ze weer allerlei praatje (ze had cornflakes gegeten en vis). Gisteren heeft Veerle zich voor de eerste omgedraaid (vroeg he).

Ik zit nu te werken onder de palapas. GEk hoor om zo in de buitenlucht met je laptopje met internet te zitten. Het is trouwens wel koud hier op het moment. De afgelopen dagen komt het kwik niet boven de 20 graden en vanacht hebben we zelf kleren met lange mouwen aangedaan.
Dion is nu de huispapa en is met Eefje en Veerle aan de slag.

Verder gaat eigenlijk alles zijn gangetje.

1 opmerking:

Unknown zei

Hallo mensen in Mexico,

eindelijk hebben we ontdekt hoe we kunnen reageren, tenminste dat hopen we. Hoe dan ook, wij volgen jullie op de voet en het is leuk om te lezen hoe het jullie vergaat.
Ook van Toos en Jean hebben wij via de telefoon natuurrlijk al een en ander gehoord. Wanneer deze reactie lukt, reageren we uiteraard vaker. Wij wensen jullie heel veel geluk en succes.
Hoe is ons Spaans? Uit de laatste regels maken wij op dat Dion geen zin had om in het blog te schrijven en dat het in Belgie koud en bij jullie warm is.
Groeten van Helene en Hans