woensdag 3 december 2008

Even een reactie op jullie berichtjes




Alwina, alles goed aan deze kant. Zorg je goed voor mijn mama? Hoe gaat het met Claudia en de kleine. Heeft de kleine inmiddels al een nachtje bij jou geslapen? Met VEerle gaat het allemaal prima. Ze slaapt helaas 's nachts nog niet langer dan 5 uurtjes, maar Dion en ik hebben nu een schema afgesproken dat ik de voedingen van 21-22.00 en 7.00 doe en Dion de voeding midden in de nacht. Dat betekent dat ik vaak toch kan slapen van 22.00 tot (meestal) 6.00 (niks de klagen dus). Wel merk ik dat ik nog veel moe ben en aangezien we ontzettend veel moeten regelen schiet het middagdutje er behoorlijk bij in.

Lotte. VAndaag zag ik de foto's die we nog genomen hebben op schiphol. JEzus wat lijkt dat alweer lang geleden! Raar om je zo even te zien. Ben blij als ik je weer eens in levende lijve op skype zie (schiet eens op man!!!). O een foto van het huis heb ik hierboven geplaatst en de foto van het zwembad is wat je ziet als je het huisje uitkijkt.

Yvette, we wachten natuurlijk op jullie. Eerst komen jullie naar Mexico en daarna gaan we eens nadenken over een eventuele terugkeer datum. Leuk dat je de site zo bijhoudt.

Melanie hoe gaat het met de dikke buik??? Je begint langzaam op het laatste te lopen.

Nou vandaag dus een gesprek gehad met de eigenaar van het huis. Dinsdag hebben we een afspraak bij de notaris en waarschijnlijk krijgen we dan direct de sleutel. Ik zeg waarschijnlijk, want hier in Mexico is niet zeker totdat het werkelijk zo is. Aanstaande vrijdag gaan ze beginnen aan het plaatsen van de keuken en de airco in het huis en dat zou volgende week dinsdag dus klaar zijn.
Vandaag een kinder eetstoel, een autostoel voor Veerle en Eefje een campingbedje en wipper gekocht. Ook zijn we vandaag gaan shoppen voor het kleine grut dat we dadelijk nodig hebben (emmer, mop, pannen, spatels, handdoeken, glazen, douche gordijnen, douche stang etc.). Morgen krijgt onze auto twee nieuwe voorbanden en wordt de verzekering hopelijk afgesloten (ook dit gaat iets langzamer dan wij gewend zijn). O en morgen staat ook het bestellen van wat grotere meubels op het programma (wasmachine, bank, eettafel, bed eefje, kasten, etc.)

Het is trouwens niet zo warm op het moment hier. Natuurlijk wel warmer dan bij jullie maar met zo'n 22 graden voelt het hier toch al kouder aan. 's Avonds heb je toch echt een lange broek en een vestje met lange mouwen nodig.

2 opmerkingen:

claudia zei

Hoi ,

Met Chloe-Jasmijn gaat het prima,gisteren heeft ze haar eerste spuitjes gehad,ze heeft even gehuild en wilde geknuffeld worden daarna heeft ze heel veel gesplapen.Ze is inmiddels over de 5kilo heen.Gaat Veerle ook goed vooruit?hopelijk duurt het niet lang voordat jullie in het huis kunnen.Geniet maar lekker van de zon,hier is het koud en heeft het gesneeuwd.

Groetjes van het koude Heerlen!!!

Clau&Dun
Chloe-Jasmijn

alwiena zei

hallo winny
gelukkig dat alles goed gegaan is en eefje weer gezond is is maar niks als je kindje ziek is ja jullij hebben lekker de zon en hier brrrr koud helemaal niet leuk ja ik pas goed op je lievemoedertje gaat wel weer goed met haar je vader had er ook heel erg moeilijk mee maar het gaat gelukkig weer zal zo met de feestdagenwel weer even moeilijk zijn en ja chloe-jasmijntje is zaterdag29-11 blijven slapen is heel goed gegaan had de beden maar klaar gemaakt voorals claudia en duncan ook zouden blijven slapen je weet het maar nooit met die twee is was toch even moeilijk zonder je kindje maar alles goed gegaan hadden ze even tijd voor zich zelf maar ja dat weet je zelf wel hoe dat is je zal het nog wel druk hebben met alles te kopen en denk je ook nog aan je zelf rust op tijd is ook belangrijk de foto van het zwembad zijn zeer leuk
dat was het voor even groetjes voor dion en zijn ouders en veerle en eefje lieve groetjes en een knuffel alwiena