maandag 1 december 2008

Toch nog geen auto

Nou vandaag zou het dan zover zijn dan we een auto zouden kopen. De verkoper van de auto waar we gisteren om 7.00 's ochtends een gesprek van een uur mee hebben gehad bleek opeens zijn schuld op een andere manier te hebben ingelost. Het was voor hem niet meer langer nodig om zijn auto te verkopen. Oftewel dikke pech we hebben nog geen auto.

Vandaag wel het huis vast gelegd. Woensdag ontmoeten we de eigenaar en wordt er bij een notaris een huurcontract ondertekend voor 1 jaar. Het huis is lekker ruim en ligt in een rustige wijk. Er staan in deze wijk zo'n 100 huizen en er is volop speelruimte voor Eefje en Veerle. Het huis heeft 3 ruime slaapkamers een enorm grote woonkamer- aparte keuken en 2 badkamers.
Na heel wat onderhandelen zijn we het uiteindelijk eens geworden over de huurprijs. Norma heeft er nog voor kunnen zorgen dat de eigenaar muskietenramen gaat plaatsen en dat dit voor zijn rekening komt.

Morgen gaan we naar Cancun waar we opnieuw een poging gaan ondernemen om aan een auto te komen. Hoop dat het deze keer wel gaat lukken.

O we hebben ook al wat meubels voor in ons nieuwe huis. Hier heb je ook zo'n soort marktplaats. We zijn vandaag bij een zwitser geweest die begin januari weg gaat uit Mexico. We hebben hier een bed- tafel en stoelen- blender- servies- bestek- pannen en nog heel veel meer kunnen overnemen (scheelt weer een hoop geld).

2 opmerkingen:

alwiena zei

hoi,

Alles goed aan de overkant?
Groetjes Alwiena

Charlot zei

Wauw, een huis! Wat fijn! Kunnen jullie een thuis gaan maken voor de komende periode...
Liefs en knuffels