woensdag 3 december 2008

We hebben een auto

Yes en nu is het echt waar. We hebben een auto. Een dodge caravan voor 7 personen. Hij staat voor de deur en is betaald. Het zou nu toch extreem raar zijn als er nog iets zou gebeuren waardoor we hem moeten inleveren. De auto staat op naam van Eric, aangezien wij niet beschikken over een FM 3 (verblijfsvergunning).
Vandaag gaan we met de eigenaar van ons huis babbelen en waarschijnlijk gaan we deze week nog naar de notaris. We gaan een huurcontract voor een jaar aan, dus een jaar zullen we zeker hier blijven.

Het begint langzaam te wennen dat we hier zijn. Het is heerlijk om elke ochtend wakker te worden als de zon de ramen binnen schijnt. 's Avonds kunnen we lekker buiten zitten en eigenlijk bevalt het me wel allemaal.
Gisteren getankt 70 liter voor 30 euro (hihi).

Vandaag gaan we autostoeltjes, campingbedje (die ze hier gebruiken als box), eetstoeltje, trappenhek, etc. kopen. Nu we een auto hebben kunnen we gaan inslaan.

o nog een leuk detail mbt de aanschaf van onze auto. We hebben een proefrit van bijna 2 uur gemaakt. Dion en ik vond het allang goed geweest, maar die meneer van de garage bleef maar rijden en rijden en rijden. We vroegen aan Norma of we gekidnapt waren, zolang duurde het.

Met Veerle en Eefje gaat alles prima. Beiden zitten weer in het ritme en Eefje is weer een vrolijke en ondeugende peuter.

1 opmerking:

Mercedes handelaar zei

Hoi Luitjes,

Super te lezen dat het jullie daar nu al zo goed bevalt.
En dat jullie er minimaal een jaar willen blijven is jullie aangeraden,en hopenlijk nog wel langer HAHAHAHAHA, anders komen wij tijd tekort om genoeg te sparen om ook een keer naar Mexico te komen. Het ziet er schitterend uit.
En fijn dat Eefje ook weer de oude is.

Liefs Yvette,Herman en Shira