woensdag 10 december 2008

Vandaag op de brunch geweest bij Eric en Norma. Ze hadden een traditioneel mexicaanse brunch klaar gemaakt (dorritos met een salsa saus van paprika,tomaat en ui- tortilla's met kip en een bruinebonen prakje).

Vandaag ook geprobeerd om de autobelasting te betalen, maar we kwamen om 2.27 aan en het loket zou sluiten om 2.30. We werden niet meer geholpen en mogen morgen terugkomen. Gek hoor die Mexicanen zijn nooit optijd alleen als het hunzelf uitkomt.

Verder vandaag gordijnen gevonden voor in de woonkamer en onze slaapkamer. We hebben ook een portogaraffon gekocht. Dit is om een 20 liter drinkwatervat op aan te sluiten. Hier kun je namelijk niet uit de kraan drinken. Je kunt wel je tandenborstel afspoelen, maar het wordt aanbevolen om groenten met drinkwater af te spoelen.

Vandaag gegeten: Soep (dwars door de tuin) en pannenkoeken.

O vandaag is het officieel dat we niet naar huis komen. We zouden eigenlijk vandaag onze terugvlucht hebben (een enkele reis was veel duurder) en deze hebben we nu officieel een uur gemist

Zonnetje: 32 graden

1 opmerking:

Ralph zei

Hey wat jammer nou...dat jullie de vlucht hebbe gemist..hahha

Dion nog de laatste metallica geluisterd?..die was toch mee gegaan...

Lekker man...die tortillas met bonenprutje...helemaal authentiek...staat me nog helemaal bij...hebben we ons gek aan gegeten.
Super lekker

Liefs Ralph