maandag 15 december 2008

Even snel

Even snel onze dag.
Nou vanochtend een rot ochtend gehad. Het is echt ontzettend stil nu dat we met z'n vieren zijn. Eigenlijk zijn we al meer dan een half jaar constant met meerdere mensen geweest. Eerst bij pa en ma Vrolings en de laatste drie weken met pa en ma van Erp. Rond 9.30 zijn we naar de winkel gegaan en zijn we inkomen gaan doen. Ik heb vanaf 28 juni 2008 geen boodschappen meer hoeven te doen, ook wassen en koken stond niet meer op mijn dagelijkse bezigheid. Het zal de komende tijd dus flink wennen zijn. 's Middags zijn we naar het strand geweest en dit bezoek bracht de kleur weer terug aan ons besluit. Heerlijk om zo naar het strand te kunnen lopen en heerlijk weer te hebben.

Gegeten: Zelf gekookt, een of ander vlees, een of ander burger met spinazie/mais/kaas en een groentenmix voor in de wok.

Weer: lekker zonnig en zo'n 28/29 graden

3 opmerkingen:

Ralph zei

Kan me voorstellen dat dit erg wennen is...altijd zo onder de mensen zijn geweest..
Nu komt het lastige stuk...nieuwe contacten leggen...maar dat komt vast goed...jullie zijn leuke lieve mensen, dus dat meot goedkomen...
Hier vrizen de vingers van je handen af...we hebben net tot voor de lunch de tuin gedeeltrlijk winterklaar gemaakt...Tygo lekker hpelle...
Als ik dan lees dat jullie in de zon aan het strand liggen...wat een kontrast....
Jullie vinden je draai wel ..mis jullie

Liefs ralph

Charlot zei

Dikke dikke kus vanaf hier
XLot

Sammy zei

Veel sterkte toegewenst vanuit Belgiƫ! Wij volgen de verhalen op de voet.

Nu jullie huisje zowat op orde geraakt is wellicht de volgende opdracht contacten leggen... naast de huishoudelijke taken uiteraard.
Je kan bv de buren eens uitnodigen op een welkomstBBQ, of op zoek gaan naar andere Europeanen, ...

Dit is wellicht de moeilijkste fase van de inburgering, maar die zal snel over zijn van zodra jullie wat nieuwe vrienden hebben.

Groetjes, Inge & Sammy