donderdag 18 december 2008

internet regelen

Vanochtend nog een poging ondernomen om internet op ons nieuwe adres te krijgen. Omdat wij nog geen fm 2 of fm3 hebben (dit zijn verblijfsstatussen) kunnen wij zelf nog geen contract afsluiten. Eigenlijk raar. Je kunt wel een huurovereenkomst vaststellen via een toeristenvisum, maar geen internet aanvragen of een auto kopen.
De internet aanvraag loopt daarom via Norma. We waren om 10.45 bij tellcell om daar internet aan te vragen. We zijn toen een uur bezig geweest, met uiteindelijk het resultaat dat ze gaan onderzoeken of Norma creditwaardig is en of de ingevulde gegevens wel kloppen. Over een paar dagen wordt Norma opgebeld en dan moeten we opnieuw naar Tellcell. Wat een gedoe voor zo'n internet aansluiting.

Verder vandaag het huis in orde gekregen. Gasfornuis en warm water zijn aangesloten.

Vanavond naar the 5 avenue gegaan. Dit is een soort Valkenburg, maar dan in een tropisch klimaat. Leuk om al die mensen te bekijken. Je merkt trouwens wel dat de Amerikanen vrij hebben (stuk drukker als toen we hier aan kwamen).

O, vandaag frieten met kaas gegeten. Dat blijkt hier normaal te zijn! Wij vonden het wel lekker, maar Eefje had toch liever ketchup.
Avondeten was een wokschotel met verschillende groenten, kip en rijst

Weertje: 28 graden en gedeeltelijk bewolkt

1 opmerking:

Ralph zei

ff een gekke vraag misschien....hoe internetten jullie nu dan?......

Friet met kaas??????

Liefs Ralph